Zvukoterapia/soundhealing s tibetskými miskami spojenú s pranayamou V Malackách

03.10.2022 13:24

Už 20.10.2022

Cez svoj dych a meditáciu sa napojíme na svoje vnútro, upokojíme myšlienky a počas zvukoterapie sa zharmonizujeme 

Vibrácie a frekvencie sú všade prítomné od počiatku vesmíru a ovplyvňujú naše každodenné bytie. Holistická metóda liečenia pomocou vibrácií sa používa už niekoľko tisíc rokov.
Zvukoterapia prináša uvoľnenie a relaxáciu (uvoľňuje svalové a energetické bloky), odbúrava stres, pozitívne ovplyvňuje činnosť mozgu - synchronizuje mozgové vlny a hemisféry a navodzuje kľud, dobíja telo energiou, upravuje krvný tlak a harmonizuje psychiku, pomáha pri poruchách so spánkom a mnoho iných benefitov, ktoré sú nám dostupné. Pri zvukoterapii sa využívajú hudobné a rituálne nástroje, ktoré sú známe tisícky rokov, slúžiace na ozdravovania tela a harmonizáciu mysle.
Pranayama je dychová technika stará tisíce rokov podobne ako liečenie vibráciami. Na začiatku vám vysvetlím ako správne robiť pranayama, spoločne si vyskúšame zopár týchto techník aby ste sa krásne dokázali prepojiť so svojim vnútrom, vyladili cez dych svoju myseľ a zharmonizovali sa.

 

Prineste si prosím podložku, teplú deky a vankúšik pod hlavu. Prineste si aj fľašu s vodou. Odporúčame aj teplejšie ponožky, keďže počas terapie sa leží a z človeka rýchlo "odíde" teplo 

V deň podujatia pite dostatok tekutín!
Pokiaľ navštevujete odborného lekára (psychológ/psychiater), trpíte psychickými chorobami, alebo beriete lieky na psychiku, je potrebná konzultácia.

 

Termín konania: 20.10. 2022   18:00-20:15

Miesto konania:  Malacky, Poradenstvo Milara, Gen. M.R.Štefánika 43 

Registrácia TU , alebo na 0905520365, popripade kontakt@milara.sk 

Cena: 20€ za osobu (platí sa na mieste) 

Teším sa na Vás 

Majo 
Pochádza zo Senca a momentálne pôsobí v Trnave. Sebarealizácii sa venuje od roku 2012 kedy začali na zemi veľké zmeny. Dlho hľadal čo je jeho zmyslom života a vďaka yoge a filozofii ktoré je jej súčasťou prišiel na to, že pomáhať ľuďom je poslanie pre ktoré sem prišiel. 7 rokov učí yogu (hatha yoga, ashtanga yoga) a 4 roky sa venuje zvukoterapiám.